RÓLUNK

profilmarket.hu – 10 éve a hazai piacon

Vállalatunk, az Alsónémediben székelő és országosan tevékenykedő Profil Market Hungária Kft. már bevált partner a hidegen hengerelt, horganyzott acél merevítők magyarországi piacán. Zártszelvényeinket, U és C profiljainkat elsődlegesen különböző nyílászáró rendszerekbe forgalmazzuk merevítő profilként, de felhasználásuk széleskörű, mint például kerítés elemként, különböző szerkezetekhez de akár hobbi szinten barkácsoláshoz is.

Gépjárműveinkkel országos házhozszállítást biztosít rugalmas csapatunk, telephelyünk a kedvező elhelyezkedés révén könnyen megközelíthető a termékeink megtekintése, vásárlása vagy szakmai tanácsadás céljából is.

Ebben az évben, 2022-ben ünnepelhetjük vállalatunk alapításának 10. évfordulóját és ennek apropóján a webáruház megnyitásával szeretnénk lehetőséget nyújtani, hogy általunk forgalmazott termékek akár hozzád is eljuthassanak.

TERMékeink és szolgáltatásaink

Termékeink minőséget az anyavállalatunk, a szlovákiai ERNSTPROFIL, spol. s r.o. garantálja, amely itthon és külföldön is tekintélyes elismertségnek örvend és évek óta megbízható partner az építőipari, bútoripari, villamosipari stb. profilgyártásban.

Osztósorok, hengersorok, hidraulikus és excentrikus prések, aszimmetrikus profilhajlító berendezések, CNC forgácsoló- és fémmegmunkáló berendezések, valamint különféle szerszámfejlesztési és -gyártási technológiai berendezések birtokában évről évre bővíti anyavállalatunk termékeinek palettáját, emeli szolgáltatásainak színvonalát is és 2018-tól már az ISO 28000-es tanúsítvány hordozója is. Ez a nemzetközi szabványt határozza meg a biztonsági irányítási rendszer követelményeit, miközben lefedi az ellátási lánc bebiztosításának kritikus szempontjait.

A folyamatos innováció, amely az igényesebb megrendelések kielégítésének alapfeltétele, hozta magával a minőség és a pontosság növelését a termelési folyamatok ésszerűsítése és automatizálása mellett.

ÜZLETPOLITIKA

Sokéves tapasztalat révén kizárólag megbízható beszállítókkal együttműködve a profil gyártó anyavállalatunknál garantált a minőségi alapanyag ellátás és ez teszi elérhetővé számunkra is az egyedi igények kiszolgálásának lehetőségét.

Nagyra értékeljük a hosszútávú és korrekt üzleti kapcsolatokat, az általunk nyújtott rugalmasság, a szállítási határidők általános betartása, a minőség folyamatos biztosítása, valamint a precíz készletgazdálkodás vagy a szigorú fizetési fegyelem jellemzi a már Alsónémediben működő vállalatunkat.

Bővebb információ érdekel?

További információ termékeinkről és szolgáltatásainkról elérhető webshopunkban, a nagykereskedelmi oldalunkon, vagy akár elérhetőségeink egyikén, székhelyünkön személyesen is munkanapokon 8 és 16 óra között.