Rólunk

profilmarket.hu – TÖBB, mint 10 éve a hazai piacon

Vállalatunk, az Alsónémediben székelő és országosan tevékenykedő Profil Market Hungária Kft. már bevált partner a hidegen hengerelt, horganyzott acél merevítők magyarországi piacán. Zártszelvényeinket, U és C profiljainkat elsődlegesen különböző nyílászáró rendszerekbe forgalmazzuk merevítő profilként, de felhasználásuk széleskörű, mint például kerítés elemként, különböző szerkezetekhez de akár hobbi szinten barkácsoláshoz is.

A perforált profilok gyártásához szükséges gyártási technológiával is rendelkezünk. CNC-vezérlésű vágógépet üzemeltetünk, amelyet az összes szerkezeti acél precíz formavágására terveztek. A meglévő technológiáink lehetővé teszik számunkra, hogy az ügyfeleink egyedi kéréseit magas színvonalon tudjuk teljesíteni.

Gépjárműveinkkel országos házhozszállítást biztosít rugalmas csapatunk, telephelyünk a kedvező elhelyezkedés révén könnyen megközelíthető a termékeink megtekintése, vásárlása de akár szakmai tanácsadás céljából is.

Ebben az évben, 2022-ben ünnepelhettük vállalatunk alapításának 10. évfordulóját és ennek apropóján a webáruház megnyitásával szeretnénk lehetőséget nyújtani, hogy általunk forgalmazott termékek akár hozzád is eljuthassanak. Irány a webshopunkba itt…

TERMÉKEINK ÉS SZOLGÁLTATÁSAINK

Termékeink minőséget az anyavállalatunk, a szlovákiai ERNSTPROFIL, spol. s r.o. garantálja, amely itthon és külföldön is tekintélyes elismertségnek örvend és évek óta megbízható partner az építőipari, bútoripari, villamosipari stb. profilgyártásban.

Ablakmerevítő profiljaink modern hengerlősorokon gyártódnak anyavállalatunknál és megfelelnek az EN 10142 szabvány összes követelményének. Gyártásuk számszerint hat hengerlősoron történik, ami lehetővé teszi számunkra, hogy rugalmasan reagáljunk az ügyfelek igényeire.

A profilok horganyzott szalagokból, valamint hidegen hengerelt fekete lemezből készülnek, 1,0-2,5 mm vastagságban. A profilok gyártása az eredeti dokumentációnak megfelelően vagy az ügyfél kívánságai szerint készülnek.

Osztósorok, hengersorok, hidraulikus és excentrikus prések, aszimmetrikus profilhajlító berendezések, CNC forgácsoló- és fémmegmunkáló berendezések, valamint különféle szerszámfejlesztési és gyártási technológiai berendezések birtokában évről évre bővíti anyavállalatunk termékeinek palettáját, emeli szolgáltatásainak színvonalát is.

Anyavállalatunk 2018-tól már az ISO 28000-es tanúsítvány hordozója is. Ez a nemzetközi szabványt határozza meg a biztonsági irányítási rendszer követelményeit, miközben lefedi az ellátási lánc bebiztosításának kritikus szempontjait.

A folyamatos innováció hozta magával a minőség és a pontosság növelését a termelési folyamatok ésszerűsítése és automatizálása mellett, amely az igényesebb megrendelések kielégítésének alapfeltétele is magától érthetően.

ÜZLETPOLITIKA

Sokéves tapasztalat révén kizárólag megbízható beszállítókkal együttműködve a profil gyártó anyavállalatunknál garantált a minőségi alapanyag ellátás és ez teszi elérhetővé számunkra is az egyedi igények kiszolgálásának lehetőségét.

Nagyra értékeljük a hosszútávú és korrekt üzleti kapcsolatokat, az általunk nyújtott rugalmasság, a szállítási határidők általános betartása, a minőség folyamatos biztosítása, valamint a precíz készletgazdálkodás vagy a szigorú fizetési fegyelem jellemzi a már Alsónémediben működő vállalatunkat.

Cégpolitikánk, hogy minden ügyfelünknek egyéni megközelítést nyújtsunk az igényeikhez, tervezési és technológiai megoldásokat kínáljunk és javasoljunk, és a megrendelt mennyiségeket időben és megfelelő minőségben szállítsuk le.

Stabil és felelősségteljes partnerek vagyunk, elnyerve ezzel az ügyfeleink bizalmát.

Kiemelt célunk az állandó munkavállalóinkkal történő munkavégzés, méltó munkakörülmények biztosítása a számukra, valamint a felelősségteljes és magas színvonalú munkavégzésre való motiválásuk a vevőcentrinkus szemlélet mindennapi gyakorlása érdekében.

Felettébb fontos számunkra a munkavállalóink szakmai továbbképzése, ezért a különböző oktatási tevékenységekbe, képzésekbe és tanfolyamokba történő beruházások magától értetődőek, emelve ezzel az általunk nyújtott szolgáltatások színvonalán.

Close up of male hand

BŐVEBB INFORMÁCIóhoz szeretnél jutni?

Felkeltette éredklődésedet a rövid ismertetőnk és további információhoz szeretnél jutni termékeinkről és szolgáltatásainkról?

Kattints rá webshopunkra, a nagykereskedelmi oldalunkra, de szívesen szolgálhatunk információval elérhetőségeink valamelyikén, valamint székhelyünkön személyesen is munkanapokon 8 és 16 óra között.

Free subway information sign image